تست سوخاری با آرد-سوخاری نارنجی افخم مواد لازم برای تهیه تست سوخاری: نان اسنک: یک بسته ژامبون یا بیکن: ۲۰۰ گرم پنیر ورقه ای : ۱ بسته آرد-سوخاری-نارنجی-افخم: ۱ بسته تخم مرغ: ۱ عدد طرز تهیه: ابتدا نان ها را با چاقو دور گیری کرده و با وردنه آنها را نازک تر کنید روی نان ها یک ورق ژامبون و پنیر ویک نان دیگر قرار دهید دور نان ها را بادست مرطوب به هم بچسبانید. تست ها را ابتدا داخل تخم مرغ و بعد داخل آرد-سوخاری-نارنجی-افخم غلتانده داخل روغن داغ سرخ کنید. برای خرید محصولات-افخم با تخفیف ویژه به سایت افخم-مارکت مراجعه کنید.. . . . . . .