شله زرد از دسرهای سنتی ایرانی است که عطر و طعم فوق العاده ای دارد.شله زرد را معمولا برای ماه رمضان و به عنوان نذری در ایام محرم و صفر می پزیم. برای اینکه شله زرد آب نیندازد حتما در آخر به مدت نیم ساعت دمکنی روی در قابلمه بگذارید تا شله زرد آب نیندازد. مواد لازم برای ۴ نفر برنج نیم دانه ۱ پیمانه آب ۸ پیمانه شکر ۱ونیم پیمانه گلاب ۱/۴پیمانه هل ۲ عدد زعفران ۲ ق غ خلال بادام ۱ ق غ این میزان مواد برای ۴ تا ۵ نفر کافیه اگر برای تعداد بیشتری تهیه میکنید مواد را به نسبت اضافه کنید. کف های روی برنج رو بردارید . در حین پخت مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.