ساندویچ-زاپاتا مواد لازم: فیله یا سینه مرغ ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم سس خردل ۱ ق چ آرد نخودچی ۱ ق غ پیاز کوچک ۱ عدد فلفل سیاه ، پودر سیر ،پاپریکا ، آویشن ،نمک به میزان لازم خیارشور ۲ عدد گوجه ۱ عدد ژامبون یا کالباس ۲ ورق کاهو خرد شده ۲ ورق قارچ ۶ عدد پنیر پیتزا ۱ لیوان نان باگت ۱ عدد بزرگ برای سس: سس مایونز ۳ ق غ سس گوجه ۲ ق غ سس خردل ۱ ق غ نمک،فلفل و آویشن به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا فیله ها را با بیفتک کوب بکوبید تا کاملا نازک بشه .سپس نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر بزنید تا مزه دار بشه. بعد داخل روغن با شعله ی ملایم دو طرفش را سرخ کنید .هر طرف را ۳ دقیقه سرخ کنید.سپس پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید.سپس با گوشت چرخ کرده ، فلفل سیاه ، نمک ،پودر سیر، پاپریکا و ۱ ق چ سس خردل و آرد نخودچی ترکیب کرده .کاملا ورز بدید وبه اندازه همبرگر پهن کنید.نیم ساعت بزارید فریزر تا سفت بشه.سپس داخل تابه بزارید و با حرارت ملایم هر طرف را به مدت ۳ دقیقه سرخ کنید. قارچ ها را خرد کنید .داخل تابه بدون روغن ، تفت بدید.نمک،فلفل و آویشن بزنید . بهش پنیر پیتزا اضافه کنید و اجازه بدید تا پنیر آب ب