این ترشی مخلوط فوق العاده خوشمزست و راحت و سریع هم آماده میشه امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. مواد لازم: - گل کلم تازه: نیم کیلو (۵۰۰ گرم) - بادمجان: ۱ عدد متوسط(۲۰۰گرم) - هویج: ۲ عدد متوسط - فلفل دلمهای (اختیاری): ۱ عدد - سیر: ۳-۴ حبه - سرکه: ۳ لیوان (۶۰۰ میلیلیتر) - آب: ۱ لیوان (۲۰۰ میلیلیتر) - نمک: ۲ قاشق غذاخوری - فلفل سبز تند: ۱ عدد - پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری - زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری) طرز تهیه: - گل کلم را به تکه های کوچک تقسیم کرده و خوب بشویید. - هویج را پوست کنده و به صورت حلقه ای یا خلالی برش بزنید. - بادمجان را پوست کنده و به صورت حلقهای یا نوارهایی به ضخامت ۱ سانتیمتر برش دهید. سپس اگر بادمجان ها تلخ هستند، بادمجانها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب نمک قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود. - فلفل دلمهای را به صورت خلالی یا حلقهای برش دهید. - سیر و فلفل سبز را خرد کنید. - در یک قابلمه، سرکه، آب، نمک، زردچوبه و پودر تخم گشنیز را بریزید. - مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید به جوش آید. پس از جوشیدن، دمای حرارت را کاهش دهید و تمام