بدون تردید یکی از بهترین خمیرهای پیراشکی هست که تا به امروز دیدید. سیوش کن مطمئنم خیلی به کارت میاد. توجه کن به کپشن جواب خیلی از سوالات تو کپشنه به نکاتی که داخل کپشن گفتم توجه کن. فیلم رو با دقت ببین مراحل کامل گذاشته شده فقط باید بخوای و وقت بذاری و هر سوالی داری کامنت کن حتما جواب میدم. مواد لازم برای خمیر ۲۰ عدد پیراشکی به وزن ۵۰ گرم: آرد ۵۰۰ گرم شیر ۲۰۰ گرم(یک لیوان) آب ۹۰ گرم(یک چهارم لیوان) تخم مرغ یک عدد نمک ۱۰ گرم(یک قاشق غذاخوری) شکر ۱۰ گرم(یک قاشق غذاخوری) مخمر ۱۰ گرم(یک قاشق غذاخوری) کره یا روغن ۷۵ گرم مواد میانی دلبخواهه و هر جوری که دوست داری شکلش بده. مراحل کامل تو فیلم آموزش دادم لطفا ببینید. تو ریختن مایعات دقت کنید ممکنه آبخور آردت کم باشه. وزنه چونه ۵۰ گرم برای مدرسه بچه ها بهتره. استراحت اول ۴۰ دقیقه تو محیط باشه. استراحت نهایی بستگی به دمای محیط و دمای خمیر داره برای من ۶۰ دقیقه طول کشید. دمای فر به مدت ۲۰ دقیقه دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد برای فر برقی، و دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای فرهای گازی(اگر از فر گازی استفاده میکنید بهتره یک کاسه آبجوش داخل فر قرار بدید تا پ