برای شیرینی بهشتی، شیرینی نخودچی و خیلی شیرینی‌های عید اگر دوغ کره رو کامل نگیرید ،شیرینی در فر پهن میشه و بافتش مثل کوکی میشه . . برای روغن جامد یا مارگارین هم باید اول تبدیل به روغن صاف بشه و بعد در شیرینی  هایی که روغن صاف قنادی میخواد  استفاده بشه، . . روش کار: .   روغن جامد یا مارگارین  یا کره  رو با حرارت کم آب کنید سپس در یخچال بذارید تا سفت بشه و بشه روغن صاف و بعد در دمای محیط بذارید کمی نرم شه و بعد برای شیرینی های که روغن صاف میخواد استفاده کنید . البته کره یک مرحله ی دیگه هم داره و اونم گرفتن دوغ کره هست مراحلشو رو ویدئو میتونید ببینید . وقتی دوغشو گرفتید کره رو در ظرف دیگه بذارید چون به ظرفش مقداری دوغ میچسبه، وبعد استفاده کنید . . اموزش شیرینی نارگیلی بازاری،شیرینی نخودچی ،شیرینی بهشتی مدرن و سوهان عسلی رو تو کانال میتونید ببینید . شیرینی شیرینی-بهشتی شیرینی-نخودچی عید-نوروز سفره-هفتسین هفت-سین شیرینی-پادرازی شیرینی-نخودی سال-تحویل شیرینی-عید شیرینی-نوروز