طرز تهیه ماکارونی/ماکارونی گیاهی/ماکارونی بدون گوشت/ماکارونی ماکارونی یکی از گونه‌های پاستا است. این ماده خوراکی بیشتر در کارخانجات به صورت خشک تولید شده و پیش از خوردن جوشانده می‌شود. معنا و شکل ماکارونی در هر کشور یا منطقه تفاوت دارد. در ایران ماکارونی را هم با نام ماکارانی صدا میکنند هم با نام ماکارونی. ماکارونی در ایران جزو غذاهای بسیار محبوب میباشد و دوست داران زیادی در همه سنین دارد. سلام دوستان ،‌من محمد هستم با کلیپ جدید و دستور پخت عالی مجدد برگشتم. امیدوارم با ما همراه باشید و تمام نکات مهم و ضروری که در آموزش این ماکارونی گیاهی که گفتم و به تصویر کشیدم رو بخوبی یاد بگیرید! دستور-آشپزی-محمدفتح ضمنا اگر هنوز کانال ما را سابسکرایب نکردید لطفا کانال را سابسکرایب کنید و با ما همکاری کنید. حمایت شما به ما انرژی مثبت می دهد! فصل ها: مقدمه۰۰:۰۰ مواد مورد نیاز۰۰:۲۱ جوش آوردن آب۰۰:۲۴ تفت دادن پیاز۰۰:۲۷ اضافه کردن چاشنی۰۰:۳۸ پختن ماکارونی۰۱:۰۸ گذاشتن تهدیگ۰۱:۳۶ دم گذاشتن ماکارونی۰۲:۱۲ مرحله نهایی۰۲:۳۰ طرز-تهیه-ماکارونی طرز-تهیه-ماکارونی-گیاهی ماکارونی ماکارونی-گیاهی ماکارون