منظور از لیوان،لیوان دسته دار فرانسوی می باشد مواد لازم : آرد ۱ و ۳/۴ لیوان پودر کاکائو ۲ ق غ شیر داغ ۳/۴ لیوان روغن مایع ۳/۴ لیوان بیکینگ پودر ۱ ق غ وانیل ۱/۳ ق چ تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ لیوان نسکافه فوری ۱ ق غ نمک ۱ پنس (نوک ق چ ) مواد سس : شکر ۲ ق غ پودر کاکائو نصف ق غ نشاسته ذرت نصف ق غ نسکافه فوری نصف ق غ شکلات تختهای ۵۰ گرم شیر ۱ لیوان طرز تهیه: شکر،تخم مرغ ها و وانیل را با همزن دستی بزنید تا کرمی و کشدار بشه. ده دقیقه زمان بدید تا کاملا حجیم بشه. شیر داغ و نسکافه فوری را باهم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و بهم بزنید .روغن را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید. آرد ،پودر کاکائو،بکینگ پودر و نمک را به مواد اضافه کنید و در طی چند مرحله به آرامی بهم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. قابلمه با قطر ۲۰ سانت مناسبه. قابلمه را با ۱ ق غ آرد سفید و ۳ ق غ روغن مایع چرب کنید. مایه کیک را داخل قابلمه بریزید. روی گاز به مدت ۱۵ دقیقه،شعله پخش کن بزارید تا گرم بشه. در قابلمه دم کنی بزارید و با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزید. بعد از یک ساعت،باخلال دندان چک کنید. وقتی پخت،خمیر به خلال نمیچسبه. برای