هویج پلو با مرغ از پلوهای مخلوط و محبوب ایرانی است که به دلخواه میتوانید آن را با گوشت یا مرغ تهیه کنید. هویج پلو را میتوان بدون گوشت نیز تهیه کرد و یا میتوان از گوشت چرخ کرده نیز در تهیه این غذا استفاده کرد. هویج پلو یکی از غذاهایی است که به خاطر ظاهر جذاب و زیبا میتواند در مهمانی ها مورد استفاده قرار گیرد. مواد مورد نیاز هویج پلو با مرغ: - برنج: ۴ پیمانه - هویج: ۱ کیلو - سینه مرغ: ۲ تکه - پیاز: ۲ عدد - زردچوبه: نصف قاشق چایخوری - پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری - فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری - نمک: نصف قاشق چایخوری - پودر پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری - زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری - کره: ۵۰ گرم - روغن: به میزان لازم - زرشک: ۴ قاشق غذاخوری - خلال بادام: ۲ قاشق غذاخوری - خلال پسته: ۲ قاشق غذاخوری - گلاب: ۲ قاشق غذاخوری مراحل تهیه هویج پلو با مرغ: خرد کردن پیاز ۰۰:۰۰ تفت دادن پیاز ۰۰:۳۰ تفت دادن مرغ با پیاز ۰۰:۵۰ آماده کردن هویج ها ۰۱:۳۰ تفت دادن هویج ها ۰۱:۵۰ جوشاندن برنج ۰۲:۱۷ دم کردن هویج پلو ۰۲:۴۵ سرخ کردن زرشک ۰۳:۳۰ آماده شدن پلو ۰۳:۵۰