آموزش خشک کردن انگور سیاه عسگری (کاملا اصولی به سبک آشپزی رویا)/ کشمش عسگری/How to dry grapes سلام بر شما همراهان عزیز ⚘ ترکیبات کشمش سیاه عسگری ۱ کیلو روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری آب ۱ و نیم لیتر توضیحات کامل داخل فیلم ■ کشمش از خشک کردن انگور بهدست میآید و انگورها نیز تنوع بسیار زیادی دارند. همچنین انگورها به روشهای مختلفی خشک شده و تبدیل به کشمش میشوند. ■کشمش کاربردهای زیادی دارد و میتوان آنرا به انواع روشهای گوناگون مصرف کرد. کشمش را میتوان روی سالاد ریخت، به ماست اضافه کرد، همراه با آب دوغ خیار مصرف نمود، به عنوان چاشنی در برخی غذاها مانند عدس پلو استفاده کرد یا حتی به تنهایی یا در ترکیب با سایر آجیلها مصرف نمود. همچنین در تهیه بسیاری از کلوچهها، شیرینیها و کیکهای صبحانه از کشمش استفاده میشود. کشمش علیرغم اندازه کوچکاش، سرشار از انرژی، فیبر، انواع ویتامینها و مواد معدنی است. ■کشمش به طور طبیعی شیرین و سرشار از قند و کالری است، اما در صورتی که به اندازه مصرف شود، برای سلامتی مفید است. کشمش می تواند به هضم غذا کمک کند، سطح آهن را افزایش دهد و نیز به سلامت استخوانها