سالاد-اسفناج-ایتالیایی مواد لازم: اسفناج خرد شده ۳ لیوان انار ۱ عدد پرتقال ۱ عدد گردوی خرد شده ۵ ق غ پنیر فتا  ۵۰ گرم برای سس: رب انار ۲ ق غ سرکه بالزامیک یا هر نوع سرکه ای ۲ ق غ روغن زیتون ۲ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم کنجد ۱ ق غ برای تزئین به دلخواه طرز تهیه: اسفناج را ریز خرد کنید .میتونید از بی بی اسفناج هم استفاده کنید.بهتره فقط از برگ استفاده کنید و  ساقه هاش را جدا کنید.انار را دون کنید و به اسفناج اضافه کنید. پوست پرتقال را بگیرید و فقط از فیله پرتقال استفاده کنید و به مواد اضافه کنید. پنیر را مکعبی کوچک خرد کنید و به همراه گردوی ریز خرد شده به مواد اضافه کنید. برای سس: رب انار،روغن زیتون،سرکه،نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه . سس آماده را روی سالاد بریزید. به دلخواه روی سالاد،کنجد بپاشید و سرو کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین ‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک

سالاد تزیین سالاد سالاد آرایی اسفناج اشپزی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:44