مواد لازم: برای ماریناد مرغ: یک چهارم فنجان سس مایونز (60 گرم) سیر یک قاشق غذاخوری (15 گرم) سه قاشق غذاخوری آب لیمو (45 میلی لیتر) روغن زیتون یک چهارم فنجان (60 میلی لیتر) یک چهارم فنجان سرکه (60 میلی لیتر) پاپریکا دودی یک قاشق غذاخوری زیره نصف قاشق غذاخوری گشنیز نصف قاشق غذاخوری پودر پیاز نصف قاشق غذاخوری پودر سیر نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه یک قاشق چایخوری فلفل چیلی یک قاشق چایخوری 1/2 قاشق غذاخوری نمک یا به دلخواه یک کیلوگرم مرغ، مکعبی خرد شده برای سس سفید: نصف فنجان سس مایونز (100 گرم) ماست نصف فنجان (100 گرم) یک حبه سیر خرد شده (3 گرم) یک قاشق غذاخوری جعفری خشک فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری یک قاشق چایخوری سرکه نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن برای سس تند: فلفل چیلی سه قاشق غذاخوری (45 گرم) یک قاشق غذاخوری فلفل چیلی (15 گرم) یک چهارم فنجان سرکه (60 گرم) روغن زیتون یک قاشق چایخوری (15 گرم) نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن برای سالاد پیاز قرمز و جعفری: پیاز قرمز خرد شده یک عدد (200 گرم) جعفری خرد شده نصف پیمانه (20 گرم) سماق یک قاشق غذاخوری (15 گرم) نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه