مواد لازم : خامه (۲۰۰خامه قنادى يا خامه صبحانه +گرم۵۰ شكر دانه ريز) پنير خامه ايى يا ماسكاريونه ۲۵۰گرم بيسكويت لوتوس ۱۰۰گرم كره ۱۰۰گرم كرم لوتوس۵۰ گرم پودر ژاتين ۱۰ گرم شير ۶۰ گرم ٥ طرز تهيه: اول پودر بيسكويت و كره را مخلوط مى كنيم ودر قالب فشرده مىكنيم و در يخچال میگذاري بعد پودر ژلاتين را روى شير ميريزيم و روى حرارت غير مستقيم بن مارى ميكنيهم، حالا خامه را فرم میدهيم بعد پنير خامه ايى را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم بعد دو سه قاشق از كرم لوتوس را اضافه ميكنيم و مخلوط مى كنيم و در آخر مخلوط شير و پودر ژلاتین را اضافه مى كنيم و تمام ظرف ها را از يخچال در مياريم از كرم روى بيسكويت ها ميريزيم و باقيمانده ي كرم لوتوس را بن مارى ميكنيم و روى كرم ميريزيم و تزيين میکنیم.

بندرعباس کیک و شیرینی دسر لوتوس

3 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:37