مواد لازم آرد شکر روغن خمیر مایه تخم مرغ زعفران وانیل گلاب مواد میانی شیرینی آرد شکر وانیل گلاب زرده یکی از تخم مرغ ها را برای رومال استفاده کنید. ابتدا اگر از تازه بودن خمیر مایه مطمئن هستید خمیر مایه را با نمک ،شکر،روغن،زعفران،تخم مرغ،وانیل مخلوط کنید و هم بزنید آرد الک شده را در دو مرحله اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن به مدت ده دقیقه خمیر را ورز دهید یا صد بار به سطح کار بزنید روی خمیر را کمی چرب کنید داخل ظرفی بگذارید و روی آن را بپوشانید تا بعد از یک و نیم تا دو ساعت حجم خمیر دو برابر شود. در این فاصله سس داخل شیرینی ها را آماده کنید ابتدا آرد را الک کنید و بعد آب را کم کم اضافه کنید و هم بزنید شکر و وانیل و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود کنار بگذارید تا خنک شود.خمیر که دو برابر شد پف آن را بگیرید و سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را دو قسمت کنید با وردنه به شکل مستطیل خمیر را باز کنید اضافه اطراف خمیر را برش بزنید سس را داخل قیف بریزید و یک لایه روی خمیر بریزید و بعد خمیر را تا بزنید و با چاقو برش بزنید و روی خمیر ها را ببندید تا ده دقیقه دیگر استراحت کنند و بعد ر