کیک سیب اونم با کارامل از اون طعم هاست که باید تجربه اش کنی یه ظاهر دلبر و یه بافت عالی ؛ کنار چایی روزتو میسازه واسه دیدن دستور کامل بیا اسلاید بعدی داخل قالب ۲۰-۲۲ سانتی سیب های اسلایس شده بچینید ۱ لیوان شکر رو روی حرارت ملایم ذوب کنید ۱ ق کره اضافه و بعد روی سیب ها بریزید ۳ عدد تخم مرغ ۱ شکر ۱ ق چ وانیل رو بزنید تا کرم رنگ بشه نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید ۲ لیوان سر خالی آرد قنادی ۱ ق چ پودر دارچین ۱ ق چ بکینگ پودر رو مخلوط کنید روی سیب ها بریزید بزارید تو فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه تا داغه روی توری برگردونید وقتی سرد شد سرو کنید این کیک رو گرم هم میشه میل کرد که تو دهن آب میشه