آموزش پرطرفدارترین غذای ویژه عید نوروز یعنی ماهی سرخ کرده و ماهی شکم پر شمالی رو تا امروز به چند روش مختلف بهتون یاد دادم و امروز میخوایم ببینیم هزینه ی درست کردن سبزی پلو با ماهی شکم پر برای دو نفر چقدر میشه؟ در شب عید سال 1402 . توی آموزش غذای شمالی امروز من یکی از بهترین روش ها برای مزه دار کردن و طرز تهیه ماهی شکم پر توی فر رو بهتون یاد دادم که امیدوارم توی همین عید نوروز درستش کنین و از خوردنش لذت ببرید. مقدار مواد لازم برای چهار نفر: ماهی: یک عدد گردو: 100 گرم پیاز: یک عدد سیر: ۳ حبه رب انار ترش: 1 قاشق غذاخوری رب ازگیل: 1 قاشق غذاخوری سبزی خرد شده شامل : گشنیز ۳ قاشق غذاخوری جعفری ۲ قاشق غذاخوری شنبلیله ۱ قاشق غذاخوری خالواش خشک یک قاشق چایخوری چوچاق خشک یک قاشق چایخوری لیموترش یک عدد کره: پنجاه گرم و نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر. برنج 2 پیمانه سبزی پلویی: شوید: 150 گرم ، جعفری: 100 گرم ، تره : 50 گرم ، گشنیز: 50 گرم ، شنبلیله: 20 گرم و سیر تازه: 1 عدد میتونین خالواش و چوچاق رو که از سبزی های محلی شمالی هستن حذف کنین. ولی اگه داشتین اندازه ی یک قاشق چایخوری از هر کدوم طعم خیلی خو