این ترشی بادمجون خیلی راحت و سریع آماده میشه و فوق العاده خوشمزه میشه امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. مواد لازم: - بادمجان: نیم کیلو (حدود ۳ تا ۴ عدد بادمجان) - رب انار: 2 قاشق غذاخوری - زرشک: 2 قاشق غذاخوری - سیر: 3-4 حبه - فلفل سبز تند (اختیاری): 1 عدد - سرکه: 1 لیوان - آب: 1 لیوان - نمک: به مقدار لازم دستور تهیه: - بادمجان‌ها را شسته و به صورت حلقه‌ای یا چهارگوش برش دهید. نیازی به پوست گرفتن نیست. - در یک قابلمه،بادمجان،آب، سرکه و نمک را با هم مخلوط کرده و به جوش بیاورید. - اجازه دهید حدود 10 دقیقه بجوشند تا نرم شوند. - پس از 10 دقیقه، بادمجان‌ها را آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافی آنها گرفته شود. - سیر را ریز خرد کنید. - فلفل سبز را نیز به صورت حلقه‌ای برش دهید (اگر می‌خواهید ترشی تند باشد). - در یک ظرف تمیز، بادمجان‌ها، سیر، فلفل سبز و زرشک را بریزید. - رب انار را به مخلوط بادمجان‌ها اضافه کنید. - اگر دوست دارید ترشی شیرین‌تر باشد، میتونید یک قاشق غذاخوری شکر را نیز به مایه ترشی اضافه کنید. - در نهایت، مایع سرکه و آب را روی مواد بریزید تا تمام بادمج