بخشی از ورکشاپ پیشرفته سوشی روند آموزش: این دوره آموزشی تخصصی است که به صورت نیمه ورکشاپ برگزار خواهد شد و امکان رفع اشکال و پشتیبانی به مدت 30 روز وجود دارد. محل تشکیل کلاس‌ها در خیابان نیاوران نرسیده به تجریش است. آدرس دقیق و سایر اطلاعات در گروه تلگرام مربوطه اعلام خواهد شد. موارد آموزشی دوره: آشنایی با تاریخچه و پیدایش سوشی آشنایی با لوازم اصلی و طریقه استفاده مواد شناسی معرفی انواع ماکی (هوسو ماکی،چو ماکی،فوتو ماکی) معرفی انواع ماکی (دراگون رول،شریمپ تمپورا رول،بیف رول،کالیفرنیا رول ) معرفی و آموزش انواع نیگیری آموزش پخت صحیح برنج آموزش انواع سس های کلاسیک : سس برنج سس تریاکی سس دراگون سس پونزو و در نهایت معرفی منابع خرید مواد اولیه در پايان هر ترم در صورت تمایل، با شرکت در آزمون های فنی حرفه ای گواهينامه معتبر اعطا می‌گردد.

چالش غذا چالش غذا خوردن سوشی آموزش غذای چینی

7 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:23