بخشی از ورکشاپ پیشرفته سوشی روند آموزش: این دوره آموزشی تخصصی است که به صورت نیمه ورکشاپ برگزار خواهد شد و امکان رفع اشکال و پشتیبانی به مدت 30 روز وجود دارد. محل تشکیل کلاسها در خیابان نیاوران نرسیده به تجریش است. آدرس دقیق و سایر اطلاعات در گروه تلگرام مربوطه اعلام خواهد شد. موارد آموزشی دوره: آشنایی با تاریخچه و پیدایش سوشی آشنایی با لوازم اصلی و طریقه استفاده مواد شناسی معرفی انواع ماکی (هوسو ماکی،چو ماکی،فوتو ماکی) معرفی انواع ماکی (دراگون رول،شریمپ تمپورا رول،بیف رول،کالیفرنیا رول ) معرفی و آموزش انواع نیگیری آموزش پخت صحیح برنج آموزش انواع سس های کلاسیک : سس برنج سس تریاکی سس دراگون سس پونزو و در نهایت معرفی منابع خرید مواد اولیه در پايان هر ترم در صورت تمایل، با شرکت در آزمون های فنی حرفه ای گواهينامه معتبر اعطا میگردد.