رفع-تلخی-آبلیمو-تازه به ازای ۳ کیلو لیمو، از یک عدد هویج استفاده کنید. هویج را در آبلیمو بندازید و حدود ۲۴ ساعت صبر کنید تا تلخی آبلیمو به طور کامل به هویج جذب شود. سپس از صافی عبور بدید تا پالپ(گوشت لیمو)از آبلیمو جدا شود. هسته های داخل پالپ را جدا کنید و پالپ را داخل فریزر بزارید. از پالپ برای شربت وانواع خورش ها استفاده کنید. آبلیموی صاف شده را داخل شیشه های خشک بریزید. سر بطری ،پارچه کوچک یا پلاستیک قرار بدید و بعد ببندید .اینجوری،هوا واردش نمیشود و کپک نمیزند.