مواد اولیه: پیاز(نگینی خرد شده):1عدد لپه:1 پیمانه رب گوجه فرنگی روژین:2 ق غ گوشت خورشتی:150گرم سیب زمینی خلالی:به مقدار لازم(جهت سرو و تزیین) لیمو عمانی:به مقدار لازم نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،گلاب:به مقدار لازم طرز تهیه: در ابتدا پیاز را که از قبل نگینی خرد کرده‌ایم در روغن سرخ کرده و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم،پس از کمی نرم شدن پیازها حالا نوبت اضافه کردن لپه می‌باشد. در ادامه پس از سرخ شدن مواد رب گوجه فرنگی روژین را اضافه و مخلوط می‌کنیم تا خوب سرخ شود و از حالت خامی بیرون آید،سپس گوشت ها را اضافه کرده و با مواد تفت می‌دهیم تا سرخ شود و سپس آب را به اندازه دلخواه ریخته و میگذاریم کاملا پخته شود،بعد از گذشت ۲۰ دقیقه، گلاب و لیمو عمانی رو به خورشتتون اضافه کنید بعد از کمی هم زدن و اطمینان از پخت کامل مواد،خورشت رو خاموش کنید و سیب‌زمینی‌های سرخ شده رو کنار خورشت بریزید. خورشت قیمه شما آماده و با پلو قابل سرو است. نوش جان. نکته) 2-از نکات مهم تهیه خورش جا افتاده پخت آرام با شعله ملایم است. 3-برای تهیه خورش قیمه ابتدا باید لپه را بخیسانیم. برای این منظور لپه را درون یک کاسه می ریزیم

قیمه روژین تاک روژین آشپزی آموزش آشپزی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:40