آماده سازی مواد اولیه: گوشت : 250 گرم پیاز : 2 عدد کوچک روغن سرخ کردنی : به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم پودر دارچین،پودر سیر و پودرهل : به میزان لازم پودر زنجبیل : به مقدار لازم زعفران دمکرده : به میزان لازم ادویه پلویی : به میزان لازم ادویه گرام ماسالا : 2/1 قاشق چای خوری هویج : 1 عدد کشمش پلویی : 4/1 پیمانه برنج : 1.5 پیمانه خرما : 4 عدد خلال بادام و پرتغال : 4/1 پیمانه شکر : 1.2 قاشق غذا خوری آب:به میزان لازم طرز تهیه: اول از همه یکی از پیازهامون میشوریم و پوستشو میکنیم و به صورت نگینی ریز خردش میکنیم و میزاریم کنار. سپس میریم سراغ گوشتهامون اونها رو به صورت خورشتی خرد میکنیم و خوب میشوریمشون و میزاریم تو آبکش تا آبش بره. سپس یه قابلمه رو بر میداریم و روغن میریزیم داخلش و میزاریم رو حرارت تا روغنمون داغ شه وقتی روغنمون داغ شد پیازهایی که نگینی خرد کردیم رو میریزیم داخلش و شروع میکنیم به تفت دادنش همین که کمی سبک شد زردچوبه رو میریزیم داخل قابلمه و مجدد تفت میدیم. سپس زمانی که پیازمون داشت طلایی میشد گوشت های که به صورت خورشتی خرد کرده بودیم رو به قا