((نکته مهم :)) برای تهیه یک خیارشور عالی و ترد ابتدا باید همه وسایلی که برای این کار احتیاج دارید به خوبی بشویید و خشک کنید، به صورتی حتی یک قطره آب در هیچ وسیله ای باقی نماند. ظرفی یا بطری که برای نگهداری ترشی از آن استفاده میکنید به هیچ عنوان نباید جرم و یا آلودگی داشته باشد.حتما بعد از شستن ظرف را خشک کنید به طوری که یک قطره آب در آن باقی نماند. (((( خیارشوری که من در انتهای ویدیو باز کردم بعد از ۱۰ ماه نگه داشتن باز شد همون طور که میبینید ذره ای کپک نزده و کاملا سالم و ترد ))))))) با خیال راحت و اطمینان کامل این رسپی رو انجام بدید ، نوش جان بقیه نکات به طور کامل داخل ویدیو گفته شده ، ممنونم که همراهم بودید . »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» آموزش-خیار-شور خیار-شور-ترد نکات-خیارشور اصلی-ترین-رسپی-خیار-شور شوری-خیار خیارشور طرزتهیه-خیارشور ترشی خیار خیارشور خیار شور بانوان ترشی و مربا آشپزی طرز تهیه خیار شور خانگی فوری 1 ساعته با ترفند ترد و خوش رنگ/خیار شور خانگی خیار شور خانگی آشپزخانه آموزش آشپزی بانوان ترشی و مربا طرز تهیه خیارشور خانگی خوشمزه و ترد با ما