دلار دلال درار نمک-سبز-گیلانی چاشنی-گیلانی مواد لازم: چوچاق ۱ کیلو کوتکوتو یا خالواش ۱ کیلو اگر سبزی های محلی گیلانی در دسترس نبود ،فقط نعنا و گشنیز بریزید. نعنا ۱ کیلو گشنیز ۱ کیلو نمک ۴ قاشق غذاخوری به ازای هر کیلو سبزی ۱ قاشق غذاخوری نمک بریزید. من ۴ کیلو سبزی استفاده کردم و ۴ قاشق غذاخوری نمک ریختم طرز تهیه: سبزی‌ها را پاک کنید. هنگام پاک کردن، به جز نعنا که ساقه ضخیمی دارد، ساقه‌ بقیه سبزیجات را دور نریزید، چون ساقه نازکی دارند. بعد از پاک کردن سبزی‌ها، چند بار آن را بشویید تا کاملا تمیز شود. سبزی را در آبکش بریزید و اجازه دهید آب آن خارج شده و کاملا خشک شود. همچنین برای خشک کردن سبزی می‌توانید آن را در یک پارچه تمیز بگذارید تا رطوبتش گرفته شود. سبزی‌های دلار را با استفاده از سبزی خردکن یا غذاساز طوری خرد کنید که ساقه و برگ آن مشخص نباشد و کاملا ریز شود. برای خرد کردن سبزی می‌توانید از چرخ گوشت یا آسیاب برقی هم استفاده کنید. هنگام آسیاب کردن سبزی‌ها، کم کم به آن نمک اضافه کنید. به یاد داشته باشید که اگر نمک را دیر اضافه کنید، رنگ دلار سبز تیره خواهد شد. نمک سبب ماندگاری بی

نمک گیلان ایران دلار چاشنی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:49