راتا-مرغ-و-پسته کاناپه فینگر-فود-مجلسی مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد خیارشور ۳ عدد پودر پسته ۳ ق غ پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم سس مایونز ۲ ق غ نان تست ۸ عدد نمک،فلفل به میزان لازم طرز تهیه: سینه مرغ را همراه با یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه به مدت ۱ ساعت،آبپز کنید .سپس به همراه خیارشور با رنده ریز رنده کنید یا توی غذا ساز ریز کنید .طوری که حالت پودری داشته باشد. مرغ و خیارشور پودر شده ،پودر پسته ، نمک ،فلفل سیاه ، سس مایونز و پنیر خامه ای راخوب مخلوط کنید تا حالت خمیری منسجم داشته باشد. نان تست را با کاتر دلخواه، کاتر بزنید. مقداری از مواد راتا ،داخل کاتر ریخته و صاف کنید .سپس با فشار دست ،از زیر کاتر،نان و مواد را خارج کنید. من با زیتون ،گوجه و پسته،راتا را تزئین کردم. نوش جان