آموزش عدس پلوی مجلسی که مناسب برای غذای نذری در ایام محرم هست میتونه همینقدر متفاوت و خوشمزه باشه. یه زمانی عدس پلو فقط یه غذای تنها و افسرده بود که هیشکی دوستش نداشت. مامانا وقتایی که نمیدونستن غذا چی درست کنن یه عدس پلو میذاشتن و بچه ها با اکراه مینشستن سر سفره و به امید اینکه وعده ی غذایی بعدی بهتر باشه میخوردنش! پادگان ها برای اینکه از پسرا مرد بار بیارن و بهشون سختی بدن عدس پلو میذاشتن جلوشون و حتی روایت‌هایی وجود داشت که میگفتن توی جهنم ناهار عدس پلو میدن! البته همه ی این داستانا مربوط میشه به قبل از پیدایش این سبک از عدس پلو ! حالا با درست کردن پلوی مخلوط با عدس به این روش همه عاشق و شیفته ی عدس پلو میشن و طعم لذیذش رو حتی به قیمه نثار هم ترجیح میدن. شما هم فقط کافیه یه بار امتحانش کنین مواد لازم برای ۴ نفر: برنج: ۳ پیمانه عدس: ۱/۵ پیمانه ادویه‌های مزه دار کردن عدس: زردچوبه، زیره، آویشن، فلفل سیاه، نمک : ۱ قاشق چایخوری چوب دارچین: ۱ عدد فلفل قرمز: یک عدد گل محمدی: چهار عدد پیاز درشت: ۱ عدد گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم زردچوبه و فلفل سیاه و کاری: ۱ قاشق چایخوری زعفران به مقدار دلخواه ش