طرز تهيه دلمه برگ مو دلمه برگ مو از مجلسی ترین و محبوب ترین دلمه های ایرانی محسوب می شود. جالب است بدانید که دلمه برگ مو علاوه بر اینکه به عنوان یک غذای کامل سرو می شود در بعضی مجالس به عنوان پیش غذا هم سرو می شود. دلمه برگ مو در شهرهای مختلف کشورمان با روش های متفاوتی طبخ می شود. در برخی شهرها به غیر از مواد اصلی دلمه موادی مانند زرشک ، ماست و رب انار به آن اضافه می کنند. مثلا در این دستور به جای سرکه می توانید از رب انار هم استفاده کنید. خوشحال ميشم اگر ويديو رو لايك كنيد و كانالمو سابسكرايب كنيد و زنگوله را بزنيد تا وقتي آموزش غذاهاي ديگه اي رو گذاشتم با خبر شويد. لطفا تو كامنت سوالات و نظراتتون رو بهم بگين .من همه كامنتا رو ميخونم و اگر سوالي داشتين جواب ميدم. مواد لازم دلمه برنج ٢ پيمانه لپه ١ پيمانه پياز ١عدد گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم سبزي معطر(تره، گشنيز، شويد، مرزه، ترخون، كمي ريحان) ٢٥٠گرم رب انار ١/٢ق چ رب گوجه ٥ ق غ آب غوره ١ليوان نمك، فلفل، زردچوبه برگ مو به مقدار لازم