حلوای هویج یکی از انواع حلوا های مقوی و بسیار خوشرنگ ایرانی است که معمولاً برای مراسم مجلسی و مذهبی تهیه می شود. نکته مهم این که برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی ندارد، میتونین از غذاساز یا گوشت کوب برقی استفاده کنید تا کاملاً به دست له و پوره بشن. آرد رو خوب تفت بدید ولی مراقب باشید تغییر رنگ پیدا نکنه وگرنه حلوا خوش رنگ نمیشه... مواد لازم: هویج ۵۰۰ گرم شکر یک پیمانه گلاب نصف پیمانه زعفران دم کرده مقداری آرد یک پیمانه روغن یک سوم پیمانه کره ۳۰ گرم