خورشت قیمه جزو خورشت های اصیل  و سنتی ایرانیست و کمتر کسی هست که این‌ خورشت درست نکرده باشه و یا دوست نداشته باشه. اگر مطابق ویدئو  این خورشت بپزید  عطر و طعم خورشت قیمه نذری براتون تداعی میکنه . برای اینکه خورشت قیمه جا افتاده بشه و به روغن بیاد و خوشرنگ بشه باید چند نکته را حتما رعایت کنید تمام این نکات در این ویدئو کامل آموزش داده شده. -این رسپی خورشت برای ۳ نفر است. *مواد لازم:گوشت گوسفندی-لپه-لیمو عمانی-پیاز-رب گوجه-زردچوبه-ادویه گوشت-نمک-زعفران-فلفل سیاه-نمک-روغن-سیب زمینی خورشت خورش خورشت قیمه خورشت-قیمه خورش-قیمه خورش قیمه طرز تهیه خورشت قیمه طرز تهیه خورش قیمه خورشت قیمه نذری قیمه قیمه نذری قیمه نثار قیمه-نثار طرز تهیه خورشت قیمه به روش رستورانی طرز-تهیه-خورشت-قیمه طرز-تهیه-خورش-قیمه طرز تهیه خورشت قیمه جا افتاده طرز تهیه خورشت قیمه جاافتاده و مجلسی طرز تهیه خورشت قیمه نذری طرز تهیه قیمه نذری طرز-تهیه-قیمه طرز-تهیه-قیمه-نذری طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی طرز-تهیه-خورشت-قیمه-جاافتاده-و-مجلسی طرز تهیه خورشت های ایرانی طرز تهیه خورشت های اصیل ایرانی خورشت های-ایرانی خورشت های-اصی