امروز یک طعم عالی از لوبیا با قارچ که طعم کاملا متفاوت و خوشمزه ای دارد را آموزش می دهم. لوبیا پخته امروز با قارچ یک طعم متفاوت دارد و هر کس آن را بخورد عاشق طعم عالی آن می شود. حتما لوبیا پخته ویژه با قارچ به روش من را بپزید و از طعم عالی آن لذت ببرید. طرز تهیه لوبیا پخته با قارچ به روش ایزیکوک: <a href=' '>00:00</a> - Intro پیاز: 30 گرم <a href=' '>00:12</a> قارچ: 5 عدد <a href=' '>00:45</a> سیب زمینی: 100 گرم <a href=' '>01:23</a> لوبیا چیتی: 2 پیمانه <a href=' '>01:53</a> آب <a href=' '>02:26</a> زردچوبه، فلفل سیاه، دارچنی <a href=' '>02:40</a> نمک <a href=' '>03:11</a> رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری <a href=' '>03:13</a> آشپزی آشپزی-خانگی