ماست کوزه ای محلی ( به سبک شکوفه بانو ) سلام به همه عزیزانم امیدوارم حالتون عالی باشه برای تهیه این ماست های کوزه ای خوشمزه ابتدا شیر رو به مدت ۳۰ دقیقه میجوشانیم و بعد اجازه می دهیم تا دمای شیر به حدی برسد که انگشت تحمل کنه . شیر رو داخل کوزه ها می ریزیم و به هر کوزه دو قاشق غذاخوری ماست محلی اضافه میکنیم .و در انتها روی کوزه ها رو با پارچه به مدت ۶ الی ۸ ساعت میپوشانیم تا ماست ببند و سفت شود . نوش جان ️ ️️️ ماست ماست-خونگی ماست-محلی ماست-خانگی ماست-سنتی ماست-کوزه-ای شکوفه-بانو آشپزی-ایرانی آشپزی-با-عشق آشپزی-در-طبیعت غذای-گیلانی غذای-سنتی