طرز تهیه ترشی کلم قرمز لذیذ ترشی کلم قرمز یکی از انواع ترشی های ایرانی می باشد. این ترشی لذیذ کاربرد های فراوانی دارد از آن برای تزیین سالاد و ماهی نیز استفاده می شود. شما همچنین می توانید از آب این ترشی در سس سالاد نیز استفاده کنید. این ترشی بر خلاف دیگر ترشی ها همه فصله می باشد و در مهمانی ها کاربرد فراوانی دارد. طرز تهیه این ترشی لذیذ را به صورت حرفه ای در این کانال آشپزی باباطاهر خواهید دید. - مقدمه ۰۰:۰۰ ریز کردن کلم ۰۰:۲۰ کلم ها رو داخل کاسه میریزیم ۰۱:۰۸ دوقاشق نمک اضافه میکنیم ۰۱:۵۶ ادامه کلم رو داخل کاسه ریخته ۰۲:۵۹ یک قاشق نمک در آخر روی کلم می‌ریزیم ۰۳:۳۵ کلم رو کامل مخلوط میکنیم ۰۳:۴۳ یک ساعت کنار میزاریم تا آب بندازه ۰۳:۵۳ اضافه کردن کلم در ظرف ۰۴:۰۰ فلفل و سیر رو اضافه میکنیم ۰۴:۳۵ ادامه کلم رو میریزیم ۰۴:۴۷ ۲لیوان سرکه ۰۵:۲۰ ۱لیوان آب جوش ۰۵:۳۷ ۲لیوان سرکه ۰۵:۴۷ ۱لیوان آب جوش ۰۶:۰۰ ۱لیوان سرکه ۰۶:۰۹ درب ظرف رو بسته و چند بار برعکس میکنیم ۰۶:۲۴ بعد از گذشت ۱۰روز ترشی ما حاضره ۰۶:۴۸ - مواد لازم کلم قرمز ۱عدد نمک ۳ ق غ خ فلفل ۳عدد سیر ۵حبه سرکه ۵لیوان آب جوش سرد شده ۲لی