شیرینی-تر-برشی-دو-رنگ منظور از لیوان،لیوان دسته دار فرانسوی می باشد مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ لیوان آرد سفید قنادی ۱ لیوان شیر یا آب ۱/۴ لیوان وانیل ۱/۴ق چ بکینگ پودر ۱ق چ خامه قنادی ۳۵۰ گرم طرز تهیه: تخم مرغها ، وانیل و شکر را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. آب یا شیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. بکینگ پودر و آرد را مخلوط کنید و درطی چند مرحله به مواد اضافه کنید و خیلی آرام مخلوط کنید. مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت ۲ ق غ آرد و به آن یکی ۲ ق غ پودر کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد را به طور همزمان داخل قالب ۲۰ در ۳۰ که کف آن، کاغذ روغنی گذاشتید بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدید تا بپزه.(داخل تابه دو طرفه روی گاز هم میتونید درستش کنید) بعد از پخت از قالب خارج کنید و بزارید سرد بشه. بعد از وسط به دو قسمت تقسیم کنید . فرم-دادن-خامه-قنادی خامه قنادی را از لوازم قنادی بخرید.به اندازه نیاز فرم بدید.از فریزر بیرون بیارید. وقتی مثل بستنی نرم شد.با دور تند همزن برقی بزنید .بعد چند دقیقه خاموش