اگه هنوز فکر میکنین چکدرمه تفاوتی با استامبولی یا همون دمی گوجه نداره، حتما به این روش اصیل و سنتی که امروز بهتون گفتم درستش کنین. مطمئنم نظرتون عوض میشه. مقدار مواد لازم برای ۴ الی ۵ نفر: گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم دنبه: (اختیاری) : ۵۰ گرم رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم. نکات مهم: حتما برنج رو با آب و سنگ نمک خیس کنین تا بیشتر قد بکشه و در مقابل شفته شدن مقاومت بیشتری داشته باشه. وقتی آب برنج خیس خورده رو دور ریختین و برنج رو به آب گوشت اضافه کردین، باید کمی کمتر از یک بند انگشت روش آب باشه. و اینکه این غذا زردچوبه نداره. از اونجایی که چکدرمه‌ی اصیل ترکمن صحرا رو روی آتش درست میکنن و این قازان هم قابلیت قرار گرفتن روی آتش رو داره، پیشنهاد میکنم چکدرمه ی آتیشی رو هم با همین روش امتحان کنین.

چکدرمه دمی گوجه استانبولی غذای محلی آموزش آشپزی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:02