مرغ ۴ یا ۵ تکه هویج ۱ عدد پیاز ۳ عدد رزماری ۲ شاخه زعفران حل شده غلیظ ۱ فنجان دارچین ۱ تکه هل ۳ عدد نمک و فلفل و کره و روغن آبلیمو ۲ ق غ مرغ رو با کره و روغن تفت میدیم تا طلایی بشه. نباید سرخ بشه. چون سفت میشه. پیاز رنده شده و بقیه مواد و نصف زعفران و یک لیوان آب اضافه می کنیم و نیم ساعت با حرارت ملایم می پزیم. میشه اصلأ آب اضافه نکرد. این غذا باید کم آب باشه تا خوشمزه بشه. بعد مرغها رو پشت و رو می کنیم و نصف زعفران باقی مانده رو می ریزیم. نیم ساعت دیگه زمان میدیم و در آخر بقیه زعفران رو اضافه می کنیم و آماده است. خیلی عالیه. حتماً درست کنید