مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد: روغن: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد فلفل دلمه: ۱ عدد فیله مرغ: ۶ تکه رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری نمک: ۱ قاشق جایخوری تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری پودر سیر: نصف قاشق چایخوری پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم) پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه . تفت پیاز: ۳ دقیقه تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید. در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره. قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس. این خوراک با نون باگت هم عالیه. امیدوارم که لذت ببرید.