کوکی-اسمارتیزی مواد لازم:برای ۲۴ عدد روغن مایع ۱لیوان شکر ۱لیوان آرد سفید قنادی ۳لیوان وانیل ۱ ق چ بکینگ پودر ۲ ق چ تخم مرغ ۲عدد پودر کاکائو۲ ق غ اسمارتیز طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ،شکر و وانیل  را خوب با هم مخلوط کرده .با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ و حجیم بشه . بعد روغن را اضافه کرده  و در حد مخلوط شدن بزنید.حالا آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده را آرام آرام اضافه میکنیم (همه را یک دفعه اضافه نکنید تا جایی که خمیر نرم ولطیفی به دست بیاد).کف سینی کاغذ روغنی میندازیم.من از سینی گالوانیزه استفاده کردم و کاغذروغنی نزاشتم.به اندازه یک گردو کوچک از خمیر در دست گرد میکنیم و اسمارتیز روش میزاریم و کوکی ها را بافاصله تو سینی بچینید، چون پف میکنند و بزرگ می‌شوند . فر را از قبل گرم کنید وبه مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد کوکی ها را بپزید. بعد از پخت بزارید خنک بشن بعد از کاغذ جداش کنید. وقتی گلوله ها را گرد کردید و تو سینی گذاشتید با دست پهن نکنید فقط اسمارتیز را روش فشار بدید. خود شیرینی ها پهن میشوند. بافت این کوکی، وقتی که هنوز گرمه، مثل کیک نرم هست ولی وقتی سرد میشه م