نان قندی (sugar bread) مواد لازم : آرد دو لیوان، روغن مایع نصف لیوان، شکر نصف لیوان، ماست نصف لیوان، دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پودر هل، نوک قاشق چای خوری پودر وانیل، نوک قاشق چایخوری نمک، کمی زعفران یا زردچوبه، اول ماست را با شکر مخلوط میکنیم تا دانه های شکر به خوبی آب شود آرد را سه بار الک می کنیم تا سبک شود و بعد روغن و بیکینگ پودر و نمک و پودر هل، وانیل، زعفران را به مخلوط ماست و شکر اضافه میکنیم زو به خوبی هم میزنیم و بعد آرد را داخل مواد میریزیم و مخلوط میکنیم، این خمیر نیازی به ورز و استراحت ندارد، فقط خمیر نهایی باید نرم و لطیف باشد. خمیر را به خوبی داخل سینی فر یا تابه پهن کنید و با چنگال میتوانید به آن طرح بدید. برای رومال هم از زرده تخم مرغ و روغن و زعفران استفاده میکنیم مدت زمان پخت در فر از قبل گرم شده 15 دقیقه هست برای خوشرنگ شدن بالای نان قندی شعله بالای فر را پنج دقیقه روشن می کتیم روی گاز : ابتدا روی شعله گاز شعله پخش کن قرار بدید وقتی شعله پخش کن داغ شد داخل تابه کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر رو داخل تابه بزارید و هردو طرفش رو به خوبی بپزید. نوش ج