نان قندی (sugar bread) ‎مواد لازم : آرد دو لیوان، روغن مایع نصف لیوان، شکر نصف لیوان، ماست نصف لیوان، دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پودر هل، نوک قاشق چای خوری پودر وانیل، نوک قاشق چایخوری نمک، کمی زعفران یا زردچوبه، ‎اول ماست را با شکر مخلوط میکنیم تا دانه های شکر به خوبی آب شود آرد را سه بار الک می کنیم تا سبک شود و بعد روغن و بیکینگ پودر و نمک و پودر هل، وانیل، زعفران را به مخلوط ماست و شکر اضافه میکنیم زو به خوبی هم میزنیم و بعد آرد را داخل مواد میریزیم و مخلوط میکنیم، ‎این خمیر نیازی به ورز و استراحت ندارد، فقط خمیر نهایی باید نرم و لطیف باشد. خمیر را به خوبی داخل سینی فر یا تابه پهن کنید و با چنگال میتوانید به آن طرح بدید. ‎برای رومال هم از زرده تخم مرغ و روغن و زعفران استفاده میکنیم مدت زمان پخت در فر از قبل گرم شده 15 دقیقه هست برای خوشرنگ شدن بالای نان قندی شعله بالای فر را پنج دقیقه روشن می کتیم ‎روی گاز : ابتدا روی شعله گاز شعله پخش کن قرار بدید وقتی شعله پخش کن داغ شد داخل تابه کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر رو داخل تابه بزارید و هردو طرفش رو به خوبی بپزید. ‎نوش ج