مشت-بادمجان-شیرازی مشته-بادمجان-شیرازی مواد لازم: بادمجان متوسط ۴ عدد گوجه ۳ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز ۲ عدد نمک،فلفل، زردچوبه به میزان لازم آرد نخودچی ۱ ق غ رب گوجه ۲ ق غ روغن به میزان لازم طرز تهیه : بادمجان ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. بهش نمک بزنید و نیم ساعت استراحت بدید. سپس در روغن داغ سرخ کنید. یک عدد پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید.سپس به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. نمک،فلفل، زردچوبه و آرد نخودچی بزنید و همه را با هم ورز بدید.مقداری از گوشت بردارید و تو دستتان گرد کنید و به شکل گلوله در بیارید.سپس در روغن سرخ کنید.یک عدد پیاز را خلالی خرد کنید و داخل تابه،با روغن سرخ کنید. نمک،فلفل، زردچوبه بزنید و تفت بدید. رب گوجه بریزید و تفت بدید. گوجه ها را از وسط نصف کنید و داخل تابه بچینید.بادمجان های سرخ شده و گوشت قلقلی های سرخ شده را داخل تابه بچینید.یک لیوان آب بریزید. در تابه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. در حین پخت،از سس خورش،روی بادمجان‌ها و گوجه ها بریزید تا مزه دار شوند. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیز

خورشت بادمجان مشت بادمجان غذا غذای خوشمزه شیرازی

11 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:54