مشت-بادمجان-شیرازی مشته-بادمجان-شیرازی مواد لازم: بادمجان متوسط ۴ عدد گوجه ۳ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز ۲ عدد نمک،فلفل، زردچوبه به میزان لازم آرد نخودچی ۱ ق غ رب گوجه ۲ ق غ روغن به میزان لازم طرز تهیه : بادمجان ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. بهش نمک بزنید و نیم ساعت استراحت بدید. سپس در روغن داغ سرخ کنید. یک عدد پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید.سپس به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. نمک،فلفل، زردچوبه و آرد نخودچی بزنید و همه را با هم ورز بدید.مقداری از گوشت بردارید و تو دستتان گرد کنید و به شکل گلوله در بیارید.سپس در روغن سرخ کنید.یک عدد پیاز را خلالی خرد کنید و داخل تابه،با روغن سرخ کنید. نمک،فلفل، زردچوبه بزنید و تفت بدید. رب گوجه بریزید و تفت بدید. گوجه ها را از وسط نصف کنید و داخل تابه بچینید.بادمجان های سرخ شده و گوشت قلقلی های سرخ شده را داخل تابه بچینید.یک لیوان آب بریزید. در تابه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. در حین پخت،از سس خورش،روی بادمجان‌ها و گوجه ها بریزید تا مزه دار شوند. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیز

خورشت بادمجان مشت بادمجان غذا غذای خوشمزه شیرازی

3 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:54