خورشت به، یک غذای خوشمزه و ساده است که با مرغ و به تهیه می‌شود. در ادامه مراحل تهیه آن را مشاهده می‌کنید: روش پخت خورشت به با مرغ برای دو نفر مواد لازم: - ۲۰۰ گرم مرغ (سینه یا ران) - ۱ عدد به (به) متوسط - ۱ عدد پیاز بزرگ - ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع - ۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه - ۱/۲ قاشق چای‌خوری دارچین - نمک و فلفل به میزان لازم - ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی - ۲ تا ۳ لیوان آب‌جوش رب انار یک قاشق غذاخوری(اختیاری) - زعفران دم‌کرده (اختیاری) مراحل تهیه: 1. تفت دادن پیاز: - پیاز را خرد کن و در یک قابلمه با ۱ تا ۲ قاشق روغن مایع تفت بده تا نرم و طلایی شود. 2. اضافه کردن مرغ: - تکه‌های مرغ را به پیاز اضافه کن و تفت بده تا رنگ مرغ تغییر کند و کمی طلایی شود. 3. اضافه کردن ادویه‌ها: - زردچوبه، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کن و چند دقیقه تفت بده تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. 4. اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی: - رب گوجه‌فرنگی را اضافه کن و خوب تفت بده تا رنگش باز شود. 5. اضافه کردن آب: - آب را به مخلوط اضافه کن و بگذار بپزد. حرارت را کم کن و بگذار خورشت حدود ۴۵ دقیقه بپزد. 6. اضافه