مواد اولیه: رب گوجه ‌فرنگی روژین : ۱ قاشق سوپ خوری بامیه : 2پیمانه گوشت خورشتی بدون استخوان : 15۰ گرم پیاز : ۱ عدد سیر : به مقدار لازم تمبر هندی :به مقدار لازم زردچوبه : ۱ قاشق چای خوری ادویه غذا : ۱ قاشق چای خوری روغن و نمک و فلفل قرمز : به مقدار لازم آب جوش : به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت را به صورت قيمه‌اي خرد كرده و بشوييد. پياز را هم پوست كنده و ريز خرد كنيد و در روغن تفت دهيد. سپس تكه‌هاي گوشت را همراه با زردچوبه به روغن اضافه كنيد و تفت دهيد. حالا يك ليوان آب جوش به مخلوط گوشت و پياز اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد و صبر كنيد تا گوشت با حرارت ملايم بپزد. در اين فاصله تمبرهندي را داخل كاسه‌اي ريخته و روي آن مقداري آب جوش بريزيد و كناري بگذاريد. سپس باميه‌ها را پاك كنيد و بعد از شستن آماده بگذاريد. وقتي آب گوشت كم شد، رب را اضافه كرده و به همراه گوشت تفت دهيد. سيرها را رنده يا له كرده، سپس همراه با ادويه و نمك به مخلوط گوشت، باميه را اضافه كنيد. حالا يك استكان آب جوش در خورش بريزيد و اجازه دهيد خورش روي شعله ملايم يك ربع حرارت ببيند. نكته: اگر احساس مي‌كنيد يك استكان آب كم است، مقد