۵۰۰ گرم هویج رو بخار پز یا آب پز کنید. بعد از اینکه بخار پز شد داخل غذا ساز یا آسیاب بریزید. یک پیمانه شکر یک سوم پیمانه گلاب یک چهارم پیمانه عرق هل (یا دو قاشق چایخوری پودر هل) یک چهارم پیمانه زعفران دم کرده (۴ قاشق غذا خوری ) اضافه و کاملا میکس کنید تا پوره بشه. یک پیمانه آرد سفید قنادی را پنج دقیقه با حرارت کم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه یک دوم پیمانه کره آب شده یک سوم پیمانه روغن مایع اضافه و پنج دقیقه تفت بدید تا به این حالت در بیاد. پوره هویج را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا جایی که به راحتی از تابه جدا بشه. حلوا هویج