جهت مشاهده آموزش های بیشتر به وبسایت ما chefmehdi.ir مراجعه نمایید. طرز تهیه مرحله 1: آماده سازی و سینه مرغ و خرد کردن کالباس اول سینه مرغ پخته شده به مقدار تعیین شده مشابه آموزش ریش ریش کرده سپس نصف کالباس را نگینی خرد کرده و نصف دیگر را خلالی ریز خرد نمایید و سپس تخم مرغ های آبپز شده را رنده کنید. مرحله 2: کوبیدن سیب زمینی و آماده سازی تخم مرغ آبپز در این مرحله2 عدد سیب زمینی متوسط را درون ظرفی بزرگ و مناسب قرار داده و شروع به کوبین نمایید و این روند را تا جایی ادامه دهید که سیب زمینی شما مانند خمیر نرم و یکدست شود. سپس تخم مرغ های آبپز شده از قبل را رنده کرده و به سالاد الویه اضافه نمایید و بعد از آن خیار شور های نگینی شده و رنده شده بهمراه مرغ ریش ریش شده از قبل و کالباس را هم اضافه کنید. مرحله 3: اضافه کردن سبزیجات و صیفی جات به غذا حالا به ترتیب ذرت پخته شده سپس نخود سبز و در انتها هویچ نگینی شده و ادویه های مورد نیاز را به سالاد اضافه نمایید. در حال حاضر مراحل اضافه کردن مواد به پایان رسیده است. در انتها سس مایونز را هم به مقدار لازم و کم کم به سالاد اضافه کنید و به مدت 10