هممون می دونیم که کلمپلو روش پختش در شهرهای مختلف با توجه به ذایقه ها مختلفه. خود شیرازی های عزیز کلم-پلو رو با کلم قمری درست میکنن کمی هم آبلیمو میزنن اما اگه در دسترستون نبود مثل من از کلم برگ سفید استفاده کنین. این مدل کلم پلوی من رو هم حتما امتحان کنین ️همچنین میتونین با گوشت چرخ کرده یا مرغ درست کنین که من مدل کوفته قلقلیشو بیشتر می پسندم. گوشت رو با پیاز رنده شده، کمی ادویه کاری، نمک و فلفل و کمی آرد ورز دادم و بصورت کوفته ریزه اون رو سرخ کردم. لایک و کامنت یادتون نره و حتما سیو کنین که بعدا درستش کنین دوستدار شما سانازمینایی ️ مواد لازم کره: ۶۰ گرم برنج : ۳ پیمانه پیاز نگینی: یکی و نصفی گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم برگ کلم خرد شده: ۲۵۰ گرم زعفران: ۲ قاشق سوپخوری دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه : ۱/۲ قاشق چایخوری ادویه کاری: ۱/۴ قاشق چایخوری پیاز رنده شده و آب گرفته: ۷۵گرم سبزی پاک و خرد شده: تره، جعفری، شوید جمعا ۱۴۰ گرم و ترخون و ریحون ۴۰ گرم آکادمی تخصصی آشپزی سانازسانیا سفارش کتاب آشپزی ایرانی و ثبت نام کلاس ایرانی 09120265485 - 09128899770 سفارش از وبسایت تمامی محتواها