سوپ پياز فرانسوى حتما سيوش كن چون واسه پاييز لازمت ميشه از بسكه مفيد و مقويه بعدشم بهم بگو پياز خام بيشتر با چه غذايى مى چسبه خلاصه رسپى پياز زرد 5 عصاره مرغ 6 ليوان (طعم دار كردن با جعفرى، گشنيز، هويج، آويشن، سير، برگ بو، فلفل دانه و ميخك) روغن زيتون ٢ ق غ آرد ٢ ق غ سركه بالزاميك ٢ ق غ فيش سس ١ ق غ سويا سس ١ ق غ نان باگت پنير ماتزارلا ١/٢ ليوان سير ١ پيازچه ٢ پياز ها را درشت اسلايس كنيد و حدود 4٠ دقيقه روى حرارت متوسط با روغن زيتون مدام تفت دهيد تا كاراملى شود. آرد را اضافه كنيد و دو دقيقه هم بزنيد. بالزاميك و عصاره را اضافه كنيد. ده دقيقه بعد سويا سس و فيش سس را اضافه كنيد نان باگت را برش بزنيد و روغن زيتون و نمك فلفل بپاشيد و 5 دقيقه داخل فر گرم يا توستر قرار دهيد. و داغ و داغ يك سير را نصف كنيد و روى نان بماليد. سوپ را داخل ظرف بريزيد روى آن ماتزارلا بپاشيد روى پنير نان تست شده قرار دهيد روى نان پنير بپاشيد و 5 دقيقه داخل فر گرم قرار دهيد تا ذوب شود و با پيازچه و جعفرى سرو كنيد. نوش نوش جانتون نوش-نوش-جانتون سوپرخوشمزه آشپزى-با-آرزو سوپ پيش-غذا سوپ-پياز سوپ-پياز-