مواد لازم آرد نان فانتزی ۵۶۰ گرم زرده تخم مرغ ۳ عدد شکر ۶۰ گرم نمک ۶ گرم مخمر فوری ۷ گرم شیر ولرم ۱۸۰ گرم کره ۱۲۵ گرم اب هم دمای محیط ۱۰۰گرم رومال یک عدد تخم مرغ کامل +یک ق چ خ -کمی وانیل کره برای وسط خمیر به میزان لازم استراحت اولیه خمیر ۱تا۲ساعت (تازمانی که حجم خمیر ۲برابر بشه ) استراحت دوم ۳۰دقیقه دمای فر گازی ۱۹۰ درجه از ۳۰ دقیقه قبل روشن کنید تا فر خوب داغ بشه طرز تهیه ابتدا کره و شیر رو بزارید روی بخار آب تا ذوب بشن مواد خشک باهم مخلوط کنید (آرد، شکر ،مخمر ،نمک،) زرد تخم مرغ اضافه بشه بعد آب و مخلوط شیر و کره اضافه شود مواد با هم مخلوط کنید و شروع کنید به ورز دادن تا به تست پنجره برسه خمیر رو چونه کنید و داخل کاسه بزارید و روش بپوشنید تا استراحت کنه و حجمش ۲برابر بشه و بعد پف خمیر بگیرید و با وردنه باز کنید کره نرم (به دمای محیط رسیده ) را روی خمیر بمالید و خمیر را به اندازه ی یک سانت برش بدین و رول کنید بزارید داخل سینی و روش رو بپوشنید بزارید به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنه و حجمش ۲ برابر بشه و بعد رومال بزنید و بزارید داخل فر تا پخته بشن اگر دیدین خمیر خیلی چسبنده اس