زولبیا-زعفرانی-شکلاتی زولبیا-بدون-خمیر-مایه-و-جوش-شیرین-و-استراحت ایده-رمضان مواد لازم: نشاسته گندم ۱۲۰ گرم(۳/۴لیوان) ماست تقریبا پرچرب ۱۲۰گرم(نصف لیوان ) زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری آرد سفید قنادی یک قاشق چایخوری برای شکلاتی شدنش:(برای نصف مایه ) پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه : ماست و نشاسته گندم (گل) را اضافه کرده هم میزنیم . زعفران و روغن را اضافه کرده و آرد و بکینگ پودر هم میریزیم و خوب هم میزنیم .اگر مایه سفت بود،یک قاشق غذاخوری ماست بریزید و بهم بزنید. نصفشو میتونید شکلاتی کنید و یه ق چ پودر کاکائو و نصف ق چ وانیل بزنید . داخل قیف یکبار مصرف بریزید و در روغن کاملا داغ پیچ در پیچ قیف بزنید و شکل بدید. اگه نوک قیف را نازک برش بزنید، زولبیاتون استخوانی و سفت میشه و لوله ای نمیشه. حتما نوکش رو پهن برش بزنید تا حسابی لوله ای بشه و شهد جذب کنه زولبیای داغ را در شهد گرم بگذارید. یک دقیقه بعد داخل سبد گذاشته تا شهد اضافه بریزد. دو سه ساعت در محیط ،با روی باز گذاشته و بعد در ظرف د