حریره یا پوره یا خمیر سیر یکی از بهترین و کاربردی ترین چاشنی هایی هست که تو هر آشپزخونه ای لازمه.این چاشنی یکی از بهترین روش های نگهداری سیر برای مدت طولانی است چون سیر تازه یا خشک بعد از مدتی جوانه میزنه و زرد میشه و کم کم پوک و خراب میشه. برای فصل هایی که سیر خوب و تازه در بازار موجود نیست از این چاشنی می توانید به جای سیر تازه در غذاها استفاده کنید مخصوصا برای مزه دار کردن مرغ و..تو این ویدئو تمام نکات تهیه این چاشنی آموزش داده شد.سپاس سیر سیر تازه سیر خشک سیر-تازه سیر-خشک چاشنی چاشنی سیر چاشنی-سیر پودر سیر پودر-سیر پوره سیر پوره-سیر خمیر سیر خمیر-سیر حریره سیر حریره-سیر طرز تهیه حریره سیر طرز-تهیه-حریره-سیر طرز تهیه پوره سیر طرز-تهیه-پوره-سیر طرز تهیه خمیر سیر طرز-تهیه-خمیر-سیر درست کردن خمیر سیر درست-کردن-خمیر-سیر درست کردن پوره سیر درست-کردن-پوره-سیر درست کرده حریره سیر درست-کردن-حریره-سیر حریره سیر خانگی پوره سیر خانگی خمیر سیر خانگی خمیر-سیر-خانگی حریره-سیر-خانگی پوره-سیر-خانگی طرز تهیه پودر سیر طرز-تهیه-پودر-سیر خشک کردن سیر خشک-کردن-سیر تهیه پودر سیر نحوه خشک کردن سیر ر

حریره سیر خمیر سیر پوره سیر روش های نگهداری سیر سیر

2 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 04:14