کالباس-مرغ-و-گوشت-خانگی تفاوتی که با دستور سوسیس داره اینه که ادویه های کالباس نسبت به سوسیس خیلی کمتر هست و ملایمتر. همچنین بعضی ازموادی هم که با سوسیس مشابه، میزانشان متفاوته مواد لازم: گوشت بدون استخوان مخلوط ران وسینه ۶۰۰ گرم (۱ عدد سینه مرغ کامل+۱عدد ران مرغ کامل) گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم سیر ۳ حبه نشاسته ذرت (سفید رنگ هست) ۴ ق غ آرد سفید قنادی ۴ ق غ روغن مایع ۵ ق غ تخم مرغ ۱عدد یخ ریز خرد شده ۴ ق غ شیر خشک قنادی(شور)  ۴ ق غ ادویه ها شامل: پودر سیر ۱ ق چ زنجبیل ۱ ق چ پودر هل ۱ ق چ پودر آویشن ۱ق چ جور هندی ۱ ق چ پودر پاپریکا ۱ ق چ پودر تخم گشنیز ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ نمک به میزان لازم ( میزان نمک کم نباشد، چون کالباس بی نمک طعمی نداره) اسانس دود ۵ قطره به دلخواه هویج پخته شده نگینی ۱ عدد فلفل دلمه رنده شده و آبش گرفته ۱ عدد طرز تهیه: مخلوط ران و سینه مرغ را به همراه سیر دو سه مرتبه خوب چرخ یا میکس کنید.سپس گوشت چرخ کرده اضافه کنید و دوباره چرخ کنید تا حالت خمیری پیدا کنه. روغن مایع،تخم مرغ،نشاسته ذرت،شیرخشک قنادی،آرد سفید قنادی،یخ ریز خرد شده ،نمک،ادویه ها و به دلخواه عصاره دود را

کالباس گوشت مرغ غذا غذای فست فود

7 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:48