چند نکته : برای تهیه کمپوت سیب خوشمزه و خونگی اولین نکته انتخاب سیب های سالم می باشد و از سیب هایی استفاده کنیم که بافت سفتی دارند تا در پایان کمپوت با کیفیت تری داشته باشیم. توجه داشته باشید که درب شیشه ها باید فلزی باشد تا هوا وارد کمپوت ها نشود. در ادامه سیب ها را به آرامی درون شیشه قرار می دهیم و شربت را نیز به صورت داغ روی سیب ها اضافه می کنیم. در این مرحله درب شیشه ها را محکم می بندیم و آنها را به صورت برعکس قرار میدیم اگر کمپوت شما سرد شد ۱۰ دقیقه دیگر داخل قابلمه ای از اب بجوشانید ((((((((مواد لازم :))))))) سیب : ۱ کیلو گرم آب : ۳ لیوان شکر : ۶ قاشق غذاخوری هل: ۴ عدد چوب دارچین : ۲ تکه گلاب : ۱ قاشق غذاخوری در صورت دلخواه زعفران دم کرده به میزان لازم ممنونم که همراهم بودید. »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» آموزش-کمپوت انواع-کمپوت-خانگی گلابی کمپوت کمپوت-سیب طرز-تهیه-کمپوت آموزش-کمپوت-سیب کمپوت-خانگی کمپوت-سیب-خانگی کمپوت-خوشمزه کمپوت-سیب-خونگی بانوان-آموزش-آشپزی آموزش-آشپزی مربای-سیب مربا شربت-سیبب کمپوت-سیب-خوشمزه کمپوت سیب کمپوت سیب خانگی کمپوت ط