چند نکته : برای تهیه کمپوت سیب خوشمزه و خونگی اولین نکته انتخاب سیب های سالم می باشد و از سیب هایی استفاده کنیم که بافت سفتی دارند تا در پایان کمپوت با کیفیت تری داشته باشیم. توجه داشته باشید که درب شیشه ها باید فلزی باشد تا هوا وارد کمپوت ها نشود. در ادامه سیب ها را به آرامی درون شیشه قرار می دهیم و شربت را نیز به صورت داغ روی سیب ها اضافه می کنیم. در این مرحله درب شیشه ها را محکم می بندیم و آنها را به صورت برعکس قرار میدیم اگر کمپوت شما سرد شد ۱۰ دقیقه دیگر داخل قابلمه ای از اب بجوشانید