برخلاف تصوری که ما نسبت به بادام هندی داریم و آن را آجیل فرض می‌کنیم، در اصل نوعی از دانه به حساب می‌آید. بادام هندی خوشمزه‌ای که همه ما دوستش داریم در اصل از سیب بادام هندی به دست می‌آید و به دلیل ارزش غذایی بالا و فوایدی که برای سلامتی دارد، شناخته می‌شود. بیشتر مزایای سلامتی مرتبط با آن‌ها به آنتی‌اکسیدان‌های سالم و اسیدهای چرب موجود در آن‌ها مربوط است. بادام هندی سرشار از مس، منیزیم، آهن، فسفر و سلنیوم است. در این ویدیو می‌توانید با ارزش غذایی، انواع بادام هندی و نام‌ها و طعم‌های آن آشنا شوید. برای مشاهده این محصولات می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید: